data/media/pages/IMG_1211.JPG

PELTOENDURANCE AJOTAPAHTUMA 21.2.2015 PERUTTU KEHNON SÄÄN TAKIA !

Kilpailun "Jury" on joutunut tekemään päätöksen huomisen ajotapahtuman peruuttamisesta. Viime päivien vesisateet, edelleen jatkuva vesisade ja lämmin sää ovat pehmentäneet radan siihen kuntoon, että kisaa ei voida järjestää.

Kaikki 21.2. peltoendurancetapahtumaan ilmoittautuneet ovat mukana seuraavassa kisassa automaattisesti. Jos et ole tulossa 7.3. kisaa niin ilmoita siitä Minnalle ( minna.hasanen@kopteri.net), niin annetaan muille mahdollisuus tulla mukaan.

Pelto-Endurance

 

PELTOENDURANCE AJOTAPAHTUMAT 2015

Peltoendurance ajotapahtuma Pukarassa (Pukarantie 613) lauantaina 21.2.2015. Autojen startti klo 11.00. Ilmoittautumiset Minnalle (minna.hasanen@kopteri.net) viim. 18.2. mennessä. Mukaan voidaan ottaa rajoitettu määrä autokuntia. Hinta 80 €/autokunta.

Samat säännöt kuin aiempina vuosina. Lisätietoja voit kysellä Reijolta puh. 0400 783 788.
Säävaraus. Lisää aikataulusta ja ajotapahtumasta nettisivullamme... Seuraa sivuja!

Kts. säännöt ja sääntömuutokset tästä!

Järjestämme toisen ajotapahtuman la 7.3.2015 sään salliessa.

Tervetuloa!

 

Pukara Peltoenduranceajotapahtuma 7.3.2015

TÄRKEÄÄ LISÄINFOA TÄSSÄ!

Huom ! VARIKKO alueelle ei saa jättää trailereita eikä muuta kuljetuskalustoa ( vain ajopeli ja huoltoauto). Kuljetuskalustolle varattu parkkialue kuivurin ( korkein rakennus pihassa) takaa.

OPASTAJA pihassa ... kysykää tarvittaessa neuvoa...

Ennen katsastusta käykää ilmoittamassa joukkueenne konehallissa ilmoittautumispisteessä. Huom! Alaikäisillä kuljettajilla oltava vanhempien kirjallinen suostumus mukana. OSALLISTUMISMAKSU 80€ MAKSETTAVA KÄTEISENÄ !

ILMOITTAUTUMISEN jälkeen auton voi tuoda KATSASTUKSEEN konehallin eteen. Käänny varikolta oikealle ja kierrä kuivurin ja konehallin takaa katsastusalueelle. Katsastukseen mukaan myös vararenkaat.

AUTOJEN KATSASTUS n. klo.9.15- 10.30 konehallin edessä. Tulkaa ajoissa, että ehditte katsastaa auton ennen ajajapalaveria !

Ajajapalaveri ja LÄHTÖNUMEROIDEN  arvonta konehallissa n. klo. 10.30.  Ottakaa mukaanne teippiä lähtönumeroiden teippaamista varten.Lähtönumerot tulee teipata molemmille puolille auton takalaseihin.

Muuta tärkeää...

  • KAHVIO konehallissa
  • WC tilat sekä vanhassa navetassa että konehallissa

ps. Jos haluatte olla tukemassa Pukaran Kyläyhdistyksen kylätalohanketta lahjoittamalla jotakin sopivaa palkintopöytään, niin otamme mielellämme lahjoituksenne vastaan.. kiitos jo etukäteen...

Seuraathan edelleen nettisivuja... Jos joudumme peruuttamaan ajotapahtuman kelin takia, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman hyvissä ajoin...

PELTOENDURANCE AJOTAPAHTUMA 21.2.2015 PERUTTU KEHNON SÄÄN TAKIA !

 


 


KATSO VANHEMMAT PELTO-ENDURANCE TAPAHTUMAT: PELTO-ENDURANCE ARKISTO >2014